Lio

In zijn atelier in Limal beoefent Lionel Focant de kunst om de aroma’s van diverse ‘origin’ chocolades te combineren met natuurlijke specerijen die hij met evenveel zorg selecteert. Reeds enkele jaren werkt hij met donkere Inaya-chocolade 65% uit Ivoorkust. Het zoete en bittere van deze chocolade passen perfect bij de meest intense ganaches zoals die met zwarte peper of peper uit Madagaskar. Lio biedt ook subtielere smaken aan, zoals een praline met donkere ganache waarin sanshopeper verwerkt zit. Origineel alvast is het chocoladen balletje omringd door suiker waarin een smeuïge ganache van tiramisu zit. Naast uitstekende chocolades stelt Lio ook verfijnde patisserie en zelfgemaakt roomijs voor.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 10:00-18:00
Wednesday 10:00-18:00
Thursday 10:00-18:00
Friday 10:00-18:00
Saturday 10:30-14:00
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Lio

Giot

Centho