Maak een gastronomische reis door Brussel !

Sep 29, 2024

Een culinaire trip met de tram door Brussel. Zegt je dat wat? Doe dan zoals duizenden mensen elk jaar doen en reserveer een plek voor de Tram Experience. Dit jaar komen de menu’s van  jonge, talentvolle, Brusselse chefs. 

Een gastronomische tramrit door Brussel met start en aankomst op het Poelaertplein. Dat is al elf seizoenen lang het concept van de Tram Experience. Een succesrecept. Want het afgelopen jaar maakten maar liefst 8500 foodies deze unieke gastronomische ervaring mee. Een record. Het twaalfde seizoen van de Tram Experience staat helemaal in het teken van de nieuwe generatie Brusselse chefs.

Al enkele jaren waait er een stevige nieuwe wind door gastronomisch Brussel. Heel wat avant-gardechefs traden op de voorgrond. Jonge chefs en cheffes die niet wakker liggen van de sterren maar resoluut gaan voor een hedendaagse, trendy keuken. Radicaal lokaal. Met een hart voor stad en planeet. Ze zorgen ervoor dat Brussel internationaal op de kaart staat als trekpleister voor foodies op zoek naar een levendige restaurantscene met jong en beloftevol talent.  

Milan La Roche, de chef van het Ukkelse restaurant St Kilda mocht het nieuwe seizoen aftrappen. Jordan Joubert (14 oktober > 30 november) van het Brusselse restaurant Klok neemt over. In december is het aan het duo Ugo Federico van restaurant Racines in Elsene en Alexandru Sapco van restaurant La Bonne Chère in de Brusselse Marollen. 

Check www.tramexperience.brussels voor info en reservatie. 

More News

Ervaar de magie van de feestdagen met Sysco®!

Oct 2, 2024

Monin Mondays: Stella Coffee Bar in Brussel

Sep 30, 2024

Partnernews - Bôtan: Innovatie en Vakmanschap in Elke Slok

Sep 28, 2024