Partnernews - 3 kidsproof restaurants in Knokke-Heist

Sep 26, 2024

Op restaurant gaan met de kids? Dat kan wel eens een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er in Knokke-Heist heel wat restaurants die helemaal afgestemd zijn op de kleinste spruiten. De ingrediënten voor een kidsproof restaurant? Een selectie fijne gerechtjes voor de kids, comfortabele kinderstoelen, voldoende bewegingsruimte in de buurt of andere aangepaste bezigheidstherapieën. Kijk samen met ons mee welke restaurants hieraan voldoen!

Mangiamo

Met pasta scoor je toch altijd bij je kids? Mangiamo is the place to be, met hun versbereide pasta en ruime keuze aan sausjes. Bij het binnenkomen krijgen kids hier meteen aangepast speelgoed om zichzelf te entertainen aan tafel. Zo heb je als ouder toch nog de kans om zelf even te genieten van al het lekkers dat ze aanbieden.

Il mercato

Zijn je kids fan van pizza? Hier trakteer je hen op 100% artisanale pizza. Alles komt hier uit Italië en de pizza’s worden gebakken in een traditionele houtoven. Op het menu staan enkel pizza’s, maar niet van de minste! Ze worden bereid door Nicola, de pizzaölo die ook afkomstig is uit Napels. Extra leuk voor de kleintjes: er zijn pizza’s in de vorm van Mickey Mouse!

Blanco

In Knokke-Heist moet je toch een Gault&Millau-adresje gedaan hebben. Maar hoe doe je dat met kids? Vaak kunnen ze deze culinaire hoogstandjes nog niet helemaal appreciëren en nog vaker staat zo’n restaurant niet meteen te springen om de allerkleinsten te ontvangen. Maar wel bij Blanco! Hier is het op en top culinair genieten, niet alleen voor de ouders, maar ook voor de kids. De Mexicaanse en Mediterraanse keuken ontmoeten er elkaar en dat zorgt voor een smaakbom. Tegelijk staan er heel toegankelijke gerechten voor de kinderen op het menu. Al kunnen de kleine fijnproevers uiteraard mee-eten met de sharing dishes van mama en papa. Iedereen tevreden! Op vrijdag en zaterdag zijn ze ook geopend voor lunch.

Ontdek nog veel meer culinaire addressen in Knokke via deze link.

More News

Partnernews - Bossuyt Kitchen lanceert innovatieve ergonomische doorgeefpas voor professionele keukens

Sep 25, 2024

Ontdek enkele verborgen culinaire parels in de «Laars van Henegouwen»

Sep 23, 2024

Partner news: ANZCO Foods: "The pinnacle of quality" New Zealand’s finest beef and lamb for discerning chefs

Sep 22, 2024