Partnernews - Bôtan:
Innovatie en Vakmanschap in Elke Slok

Sep 28, 2024

Bij Bôtan zijn we ervan overtuigd dat dranken met dezelfde aandacht en precisie moeten worden gemaakt als de gerechten die ze begeleiden. Onze premium niet-alcoholische spirits, ready-to-drink cocktails en wijn alternatieven bieden een bijzondere ervaring voor wie op zoek is naar meer dan zomaar een drankje.

Non-Alc naar een Hoger Niveau Tillen
In de hedendaagse gastronomie wordt er steeds vaker gevraagd naar verfijnde niet-alcoholische dranken. Met Bôtan willen we inspelen op die behoefte door premium ambachtelijke spirits, kant-en-klare cocktails en wijn alternatieven aan te bieden. Ze voegen diepte, complexiteit en elegantie toe aan elk gerecht en zijn er om de ervaring nog intenser te maken, perfect afgestemd op fijnproevers.

Craftsmanship Meets Innovation
Bij Bôtan werken we met botanicals van topkwaliteit en uit eigen teelt. Deze worden zorgvuldig geselecteerd en geblend om unieke, uitgebalanceerde smaken te creëren. We hanteren dezelfde zorg en precisie die je in de beste keukens verwacht. Elk detail, van het groeien van de bloemen en kruiden, tot het distilleren, wordt met de grootste zorg uitgevoerd, zodat elk product aan de hoogste culinaire standaarden voldoet.

Wat ons echt onderscheidt, is onze keuze om puur te werken. We gebruiken geen bewaarmiddelen, E-nummers, citroenzuur of stabilisatoren. Onze producten zijn 100% vrij van kunstmatige toevoegingen, wat zorgt voor een zuivere, authentieke smaakervaring. Deze toewijding aan natuurlijke ingrediënten en puurheid maakt ons de perfecte keuze voor wie enkel het beste wil.

Met onze innovatieve technieken en passie voor smaak hebben we bovendien een gamma ready-to-drink niet-alcoholische cocktails en wijn alternatieven ontwikkeld. Zo kunnen chefs en mixologen moeiteloos indrukwekkende creaties maken die passen bij een verfijnde eetervaring, zonder gedoe.

Bôtan en Gault & Millau: Een Partnerschap Gebaseerd op Uitmuntendheid
We zijn trots om dit jaar partner te zijn van het Gault & Millau-evenement, waar de culinaire top gevierd wordt. Als producent die dezelfde waarden van kwaliteit, creativiteit en perfectie hoog in het vaandel draagt, kijken we ernaar uit om onze premium spirits, ready-to-drink cocktails en wijn alternatieven aan jullie voor te stellen. Zo zorgen we slok na slok voor een onvergetelijke ervaring.

https://botan-distillery.com/pages/horeca-retail

More News

Ervaar de magie van de feestdagen met Sysco®!

Oct 2, 2024

Monin Mondays: Stella Coffee Bar in Brussel

Sep 30, 2024

Maak een gastronomische reis door Brussel !

Sep 29, 2024