De Cuylhoeve
1520

Zoals hun restaurant gedecoreerd is, zo presenteren chef Bart Janssens en echtgenote-gastvrouw Riet Hufkens in het Geelse groen hun royale keuken. Vol feestelijke, klassieke accenten met een creatieve stoet aan leuke hapjes en voor liefhebbers van schuimende wijn een indrukwekkende bloemlezing aan champagnes. De Cuylhoeve werd een menurestaurant met diverse formules. Gerechten zijn opgebouwd rond nobele producten met oog voor wisselende seizoenen. Dikke, goudgeel gebakken heilbotmoot combineert de chef met jus van asperges, structuren van jonge bloemkool en krokantjes van aardappel. Knapperige kalfszwezerik voorziet hij van rijke paddenstoelensaus en zachte rode wijnsaus met dikke witte asperges, morieljes, groene boontjes, peultjes en erwtencrème als diverse groentegarnituur. Tot slot een buitenmaatse quenelle vers gedraaid, zuiver smakend aardbeienijs met perfecte structuur en fijne beet om een zomerse avond koel af te ronden.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday Closed — 19:00-20:30
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Hert

1520

Hof ter Hulst

1520

Wingerd

1520