Back to search results

De Mijlpaal
1620

Chef Jan Menten is culinair gesproken van vele markten thuis. In hartje Tongeren pleziert hij zowel gasten die vooral klassieke bereidingen naar waarde schatten als zij die graag verrast worden met minder voor de hand liggende smaakaccenten. In De Mijlpaal zit men comfortabel aan tafel voor een perfect gebakken noordzeetong met natuuraardappelen en seizoensgroenten of gerijpte entrecote met bearnaise, frieten en sla. Bij Anjouduif toont de chef zijn inspiratie om met aparte condimenten zoals harissa en garnituren als artisjokken en kikkererwten eigen accenten te leggen en zo plezierig meerwaarde te creëren. Een aanpak die eveneens het zoete segment karakteriseert met een aantal evergreens zoals crème brûlée of café liégeois naast een creatieve compositie rond Bretoense zanddeeg, frambozen, yoghurt en kardemom.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday Closed — 19:00-20:30
Sunday 12:00-13:30 — 19:00-20:30

Team

Jan Menten Chef

Our partners

Similar Restaurants

Altermezzo

16,520

La Botte

1620

Toma

1620