De Watermolen
1520

Dit restaurant heeft een locatie als een ouderwetse prentkaart. Gelegen op een eilandje in de Kleine Nete herbergt deze nostalgische hoeve met nog functionerende watermolen een rustiek restaurant. Chef Tuur Mertens maakt het plaatje compleet met een innemende keuken die jong en oud kan begeesteren. Zijn brioche bij zelf gerookte Schotse zalm en mierikswortel is op zich een smakelijk en trefzeker gerechtje. Krachtige bisque van kreeft krijgt met een flinke lik room en royale scheut cognac de identiteit van weleer. In zo’n keuken zijn moten tarbot in juiste handen net als filet van Black Angus met fijne choronsaus en kropsla met uitstekende frieten. In dezelfde geest is het moeilijk kiezen tussen dame blanche of sabayon van kriekbier met vanille-ijs.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Tuesday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Wednesday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Our partners

Similar Restaurants

De Cuylhoeve

1520

Hert

1520

Haute Cookure

1520