Julien
15,520

In de vorige editie ontving Davy Devlieghere onze award van Jonge Chef van het Jaar en daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad. Wat hij creëert is van grote klasse. Geen overdaad op het bord, maar heel zuiver en ‘to the point’. Kwaliteitsproducten tilt hij naar een nog hoger niveau door ze met het grootste respect klaar te maken, hier en daar aangevuld met een fris accent. Langoustine komt in twee bereidingen: eerst tartaar van langoustine met sorbet van selder en vinaigrette van citrusafrikaantje, daarna gebakken langoustine met cannelloni van verse pasta, zure room en nantua. Perfect krokant gebakken kalfszwezerik met gebakken ganzenlever, grondwitloof en jus van zwarte truffel als hoofdgerecht. En als dessert is de prachtcreatie rond rode biet met basilicum, donkere chocolade en zure thee ronduit top.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Wednesday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Thursday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Friday 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Saturday Closed — 19:00-20:00
Sunday Closed

Team

Davy Devlieghere Chef
Marie-Julie Haeck Manager

Awards

  • Young Chef of the Year 2023

Our partners

Also recommended Restaurants

't Aards Paradijs

1520

Karel de Stoute

1520

Publiek

1520