L'Essentiel
16,520

Zowel op de eerste verdieping als op het gelijkvloers van deze voormalige leerlooierij, die een geslaagde make-over kreeg, zien we designverlichting die een mooie verbinding legt tussen het eigentijdse decor en de imposante houten balken die aan het verleden herinneren van dit pand. Deze inspirerende en rustgevende omgeving is in perfecte harmonie met de keuken van Raphaël Adam, een chef die zijn klassiekers kent en uitblinkt in het creëren van verfijnde smaakcombinaties. Broodliefhebbers kunnen alvast uitkijken naar de trolley met talrijke broodsoorten die na de stoet van amuses wordt voorgereden. De creativiteit van de chef komt tot uiting in creaties zoals flinterdun gesneden coquilles, biet met koriander en gel van kalamansi waarvan de frisheid wordt gecounterd door een espuma van foie gras en enkele granaatappelzaadjes. De perfect gebakken zeebaars komt met een mooie garnituur die ietwat Spaans aandoet en aan paella doet denken. Als hoofdgerecht krijgen we malse stukjes hertenfilet met een volle en krachtige jus. Niet te missen is de oogverblindende kaastrolley.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Saturday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Sunday Closed

Team

Bénédicte Adam Hostess, Owner
Raphaël Adam Chef, Owner

Awards

  • Wine menu of the Year 2008

Our partners

Also recommended Restaurants

Chai Gourmand

1620

Attablez-vous

1620

Hors-Champs

1620