Otoro
15,520

Otoro, het lekkerste en meest exclusieve deel van de tonijn als naam voor zijn eigen restaurant, inspireert chef Pajtim Bajrami om een door nobele producten gedreven zeer verfijnde keuken te brengen. Daar blijft het niet bij. Op korte tijd zo een knappe wijnkaart samenstellen verdient een dikke druiventros! Met zijn energieke natuur en formidabele gedrevenheid heeft dit inmiddels bekende talent als chef-eigenaar samen met zijn echtgenote Ardita Murseli als compagnon snel zijn plaats gevonden. De trofee voor Hoogste Nieuwkomer van het Jaar in Vlaanderen is hun deel. Met amuses rond onder meer ganzenlever met chocolade – inmiddels een signatuurhapje – en oesters met kaviaar zet hij onmiddellijk de toon. In die lijn van pure culinaire luxe volgt een prachtige langoustine die hij met een zeer intens en goed gekruide jus van de schalen en de koppen sublimeert. Een rolletje gemaakt van spitskool gevuld met gegaard slahart en crème van pecorino werkt het geheel af, met een flinke toef kaviaar als handelsmerk er bovenop.

Opening hours

Monday 12:00-22:00 — 19:00-22:00
Tuesday 12:00-22:00 — 19:00-22:00
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-22:00 — 19:00-22:00
Saturday Closed — 19:00-22:00
Sunday 12:00-22:00 — 19:00-22:00

Team

Ardita Murseli Hostess
Pajtim Bajrami Chef

Awards

  • The highest New of the Year 2024

Our partners

Also recommended Restaurants

JER

15,520

Aurum by Gary Kirchens

15,520

De Fakkels

1520