Sanzaru
14,520

Dit imponerend modernistische huis uit de jaren '30 met elegant terras op de groene Tervurenlaan verbergt binnenin een gestileerd interieur met koper en hout. Chef Nathan Urbanowiez, die het vak zowel bij Bon Bon als bij Le Coriandre leerde, serveert unieke nikkei gerechten. In het meergangen dagmenu genieten we van tartaar van rode tonijn met reductie van mango, dashi, kokosmelk en zeekraal. Smaakvolle Belgische zalmforel is mooi gebakken en verrijkt met vadouvan, peer en ponzu. Traag gegaard en met sesamolie, zwart zout en paneermeel bewerkt én gelakt rundsvlees serveert hij op chimichurri met chantillycrème van aardappel met passievrucht. Alle evenwichtig samengestelde gerechten getuigen van precisiewerk en zorgen voor een totaalervaring. Een verhoogde score is het logische gevolg.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday Closed

Team

Lionel Thyssen Manager
Nathan Urbanowiez Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Da Mimmo

14,520

Le Monde est Petit

1420

Coquum

14,520