Back to search results

Zet'Joe
1720

Expertise, passie en toewijding markeren dit restaurant in al zijn facetten. Knap hoe Geert en Mireille Van Hecke met Zet’joe zichzelf een kader creëerden waarin ze hun gasten optimaal verwennen. Met hun zin voor gastvrijheid, hun interesse voor kunst en esthetische vormgeving en bovenal uiteraard met hun visie op gastronomie. Die laatste zit diepgeworteld in de klassieke, Franse keuken en kreeg gedurende diverse decennia een eigen patina vol elegante en rustieke verfijning. Geert Van Hecke blijft onverminderd trouw aan wat voor hem vaste pijlers zijn. Denk daarbij aan zijn originele sauzen die uitblinken in spanning en diepgang. Zoals een bearnaise die apart karakter krijgt met worteljus bij kort gebakken coquilles. Maar evenzeer aan zijn zorg om secundaire ingrediënten traditioneel op te werken tot een smaakniveau waardoor ze vaak die van de primaire evenaren en qua beleving voor een extra dimensie garant staan. Voorbeeld zijn de lauwe pastei en de parmentier van de boutjes bij in groene kool gebakken fazant met fijn grondwitloof. Met het sublimeren van producten toont deze chef met typische bescheidenheid al zijn leven lang dat waarachtig koken niet alleen een stiel maar ook en vooral een nobel ambacht is.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Wednesday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Friday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Saturday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Sunday Closed

Team

Geert Van Hecke Chef

Our partners

Similar Restaurants

Sel Gris

1720

Cuines, 33

1720

Boury

17,520