Bernard Schobbens

Ook vandaag voert Bernard Schobbens het vak van chocolatier uit zoals we dat van hem gewend zijn. Als rasechte ambachtsman werkt hij vrijwel helemaal alleen en streeft hij ernaar om zijn chocolade rechtstreeks aan zijn klanten te verkopen in zijn kleine winkel die aan het atelier grenst. Voor zijn productie vertrekt hij elke ochtend van natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit. Bernard Schobbens’ pralines zijn vol van smaak en op basis van Cubaanse cacao met opmerkelijk intense en houtachtige tonen. Omgevormd tot chocolade proeven we een fraai evenwicht tussen bittere en ronde smaken met een heerlijk accent van rood fruit. Dit jaar breidde het assortiment uit met een praline waarvan de ganache gearomatiseerd wordt met lavendel, wat voor een evenwichtige florale toets zorgt die volledig aansluit bij het gamma en het motto van deze chocolatier: ‘Natuurlijk naturel’.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-18:30
Donderdag 12:00-18:30
Vrijdag 12:00-18:30
Zaterdag 10:00-18:00
Zondag 10:00-13:00

Awards

  • Chocolatier van het Jaar 2022

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Lio

Demeestere

Zuut