Nieuws

Aan de ontbijttafel met Chef Alex Clevers van Vivendum en bakker Philip Fastré van bakkerij Panerex

04/12/2022

Monin Mondays: Café Delahaut in Namen

28/11/2022

Aan de ontbijttafel met Chef Bart Desmidt van restaurant Bartholomeus en bakker Wieland Baert van Patisserie DeMaré

27/11/2022

Ervaar de tijdloze klasse van Gaggenau

21/11/2022

Aan de ontbijttafel met chef Pieter Coomans van Restaurant Wingerd en bakker Jorne van Bakkerij Mens

20/11/2022

Monin Mondays: Madmum Coffee Roasters Leuven

14/11/2022

Gault&Millau geeft 20e gids uit en bekroont Chef van het Jaar 2023 en andere Laureaten

07/11/2022

Aan de ontbijttafel met chef Benny Van Torre en bakker Jonas van Bakkerij Bruut

30/10/2022

Tweede Garnaalkrokettenfestival een groot succes in Oostende

24/10/2022

Aan de ontbijttafel met chef Alain Bianchin en Quentin Callier de bakkerij-patisserie Callier

23/10/2022

Aan de ontbijttafel met chef Tom Vermeiren van restaurant Wilford T en bakker Maxim Wauters uit Temse

16/10/2022

Aan de ontbijttafel met chef Glen Ramaekers van restaurant Humphrey’s en Christian Celej van bakkerij ‘C’est si bon’

09/10/2022

De Planet Friendly Ballotin: lekker voor jou, vriendelijk voor de planeet

06/10/2022

Aan de ontbijttafel met chef Lode De Roover van Fleur du Lin en Tom en Greet van Bakkerij Van Eynde

02/10/2022

Gault&Millau Guide Launch 7 Nov. 2022 - Save the Date!

26/09/2022

Aan de ontbijttafel met chef Maarten Bouckaert van Restaurant Castor en bakker Dries Lietaert van bakkerij BAKK in Brugge

25/09/2022

In the picture: Vijf culinair gerecycleerde pastoriewoningen in Vlaanderen

23/09/2022

Gault&Millau bekroont de “Chocolatiers van het Jaar 2023” en geeft zevende editie van de chocolatiergids uit.

19/09/2022

Aan de ontbijttafel met Chef Jens Lefevere van Restaurant Eglantier en Bakker Xavier van Bakkerij Espero

18/09/2022

Aan de ontbijttafel met Chef Lesley De Vlieger, van Restaurant Terborght en Bakker Davy Michiels

11/09/2022

Aan de ontbijttafel met chef Alex Verhoeven van restaurant Hert en Pieter van broodatelier Korstig.

04/09/2022

In the picture: garnaalkroketten

31/08/2022

"Sweet Stories" with Patissier Willem Verlooy and Chef Thijs Vervloet

30/08/2022

Aan de ontbijttafel met chef Olivier Bauche van restaurant “La Gloriette” en Martin Delhaye van bakkerij Delhaye

27/08/2022