Partner news:
Fine2Dine, tableware voor de creatieve professional

4 sep 2024

Bij het Belgische tablewaremerk Fine2Dine (F2D) geloven ze dat een gerecht voor meer staat dan enkel eten; het is een culinaire ervaring die met zorg en passie wordt gecreëerd. Voor creatieve professionals die hun keuken als een canvas beschouwen, biedt Fine2Dine de middelen om hun culinaire visie met precisie en verfijning tot leven te brengen.

De Fine2Dine-Filosofie

Als meester in je vak weet je dat de juiste tools essentieel zijn. Hier komt Fine2Dine in beeld. De collecties zijn gemaakt voor de creatieve chef die de laatste trends binnen de culinaire wereld volgt en niet tevreden is met ‘oké’ wanneer ‘wauw’ ook mogelijk is.
 
Het resultaat? Een innovatief assortiment van hoogwaardig en gebruiksvriendelijk servies, geïnspireerd door de nieuwste internationale foodtrends. Fine2Dine onderscheidt zich door het gebruik van eigentijdse kleuren, innovatieve materialen en doordachte vormen. Ze creëren tafelgerei dat niet alleen functioneel is, maar ook inspireert.
 
De perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit zorgt voor servies dat zowel visueel aantrekkelijk als praktisch in gebruik is. De collecties geven chefs de mogelijkheid om hun grenzen te verleggen en nieuwe culinaire hoogten te bereiken.

Meer dan alleen een mooi bord

Bij Fine2Dine begrijpen ze dat presentatie essentieel is, en daarom gaat het bij hen om meer dan alleen design. De serviezen worden vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit, zodat elk stuk niet alleen esthetisch, maar ook duurzaam en functioneel is, wat de totaalbeleving versterkt. Want een mooi bord moet ook bestand zijn tegen de intensiteit van een professionele keuken.

Daarom zijn de F2D producten ontworpen om te presteren in elke setting, van fine dining restaurants en beach clubs tot catering en buffet. Fine2Dine ondersteunt chefs in hun streven naar perfectie door hen de tools te bieden die nodig zijn om onvergetelijke culinaire ervaringen te creëren, ongeacht de locatie.

Vanaf 2025 gaat het merk nog een stap verder. Fine2Dine introduceert dan namelijk de mogelijkheid om binnen bepaalde collecties op maat gemaakt tafelgerei te ontwikkelen, waarbij kleuren volledig naar wens kunnen worden aangepast. Zo zorgt het merk ervoor dat elke creatie naadloos aansluit bij de visie en creatieve wensen van de chef.

Vertrouwd door Topzaken

Fine2Dine heeft reeds zijn weg gevonden naar de tafels van zowel enkele van de meest gewaardeerde vijfsterrenhotels & resorts als naar verschillende gerenommeerde Gault&Millau-restaurants, evenals de betere bistro's, zowel nationaal als internationaal. Bij velen is Fine2Dine inmiddels een vertrouwde huisleverancier, een status die ze te danken hebben aan hun hoogwaardige producten en onder andere de tweejarige anti-chipping garantie die zij bieden op collecties zoals Allure, Arco, Atlas, Ceres, Escura, Munduk, Nova, Oxido, Volta en Usko.

Kortom, bij Fine2Dine streven ze naar een complete ervaring, zowel op als naast het bord.
https://www.fine2dine.com/nl/
https://www.instagram.com/fine2dine/ 

Meer Nieuws

Antwerpen sake festival 2024: Japanse sakecultuur op de Vrijdagmarkt

14 sep 2024

Buloo in de schijnwerpers: winnaar van de Product Award food & drinks tijdens onze Culinary Innovators 2024.

13 sep 2024

Gault&Millau reikt de Catering Awards 2024 uit

10 sep 2024