Bozar Restaurant
1720

Bozar is niet alleen een restaurant waar een aantal grote klassiekers door de zorgvuldige handen van chef Karen Torosyan een toonbeeld van perfectie zijn. Dadelijk meer daarover. Zijn keuken omvat daarnaast tal van creaties die alleen een gepassioneerde en ambachtelijke ziel op dit niveau smaak en vorm kan geven. Voorbeeld zijn licht gegaarde en niet gebakken coquilles met butternut, savooikool, spek uit de Elzas en ‘ribot’ karnemelk. Of bereiding van gekonfijte selder met miso, algenjus en bottarga. Beide composities die door hun smaakverweving en presentatie mee het rijk gevarieerde signatuur van deze ambachtsman een heel eigen profiel geven. Net als heerlijke klassiekers zoals pithiviers van Miéral eend, foie gras en girolles. Zo persoonlijk qua afwerking dat ze zoals een zeefdruk inderdaad steeds een volgnummer meekrijgen. En dan is er nog altijd de millefeuille zoals ze maar op enkele plaatsen met evenveel precisie en liefde op tafel verschijnen. En voor instant geluk zorgen. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Ercolini Cassandre Sous-Chef, Chef
Karen Torosyan Chef, Eigenaar
Khalil Mezni Pastry Chef
Laurine Chardel Sommelier
Vincent Sibourg Maître

Awards

  • Dessert van het Jaar 2023
  • Ambachtsman van het Jaar 2017
  • Brasserie van het Jaar 2013

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Comme chez Soi

17,520

La Paix

17,520

La Villa in the Sky

1720