Château du Mylord

De geschiedenis van dit restaurant wordt al decennialang gekenmerkt door de culinaire uitmuntendheid van de familie Thomaes, die dit prachtige huis in Normandische stijl iets meer dan 40 jaar geleden overnam. De bevoorrechte locatie in het drie hectaren grote park heeft bijgedragen aan de uitzonderlijke culinaire ervaring. In de loop der jaren is het restaurant een trekpleister geworden voor fijnproevers uit het hele land en daarbuiten. Jean-Baptiste Thomaes en zijn broers hebben lange tijd in harmonie gewerkt om de kwaliteit van de keuken en de culinaire ervaring te behouden en voortdurend te verbeteren. Ze gaven steeds de voorkeur aan lokale producten van hoge kwaliteit, wat heeft bijgedragen aan de reputatie van het huis. Samen met zijn vrouw heeft chef Thomaes altijd gezorgd voor een totaalervaring voor de gasten, met een onberispelijke service en een indrukwekkende wijnkaart. Terwijl we deze regels schrijven, wordt er een belangrijke bladzijde omgeslagen voor Château du Mylord. Jean-Baptiste Thomaes draagt de sleutels van zijn restaurant over aan Martin Simonart en zijn vrouw, een ambitieus koppel dat van plan is om dit etablissement gastronomisch te laten schitteren. De komende weken zullen dus een speciaal tintje krijgen voor Jean-Baptiste Thomaes en zijn team. Chef Thomaes zal nog een paar weken aanwezig zijn om de overdracht af te ronden met Martin Simonart. We zullen hem zeker bezoeken tijdens onze volgende inspecties om te kijken hoe hij de geschiedenis van dit mooie adres zal verderzetten en de nieuwe score voor de volgende gids te bepalen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-16:30 — 19:00-00:00
Donderdag 12:00-16:30 — 19:00-00:00
Vrijdag 12:00-16:30 — 19:00-00:00
Zaterdag 12:00-16:30 — 19:00-00:00
Zondag 12:00-16:30 — Gesloten

Team

Carlo Cempi Maître
Martin Simonart Chef, Eigenaar
Nuria Simonart-Socorro Eigenaar, Gastvrouw

Awards

  • Sommelier van het Jaar 2017
  • Dessert van het Jaar 2009

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Hof van Cleve

Jean-Philippe

La Saline