Colette - De Vijvers
16,520

Gelegen in een adembenemende groene setting met betoverend uitzicht op meren en bossen geniet Colette De Vijvers van een unieke locatie in ons land. In dit stukje paradijs toont chef Thijs Vervloet zijn kennis met een klassiek geïnspireerd en persoonlijk repertoire. Naamse petit gris met coulis van look en peterselie en smaakvolle aardappelmousseline is als traditionele bereiding in een nieuw jasje bij de amuses dé blikvanger boordevol smaak. Perfect op smaak gebrachte kalfstartaar met crème van bloemkool plus kaviaar en goudblad is een signatuurgerecht om u tegen te zeggen. De klassieke scholing van de chef komt naar boven bij gebakken kreeft met Armoricaine saus en bij op graat gebakken tarbot. Duifbereiding met cevennes ui en eekhoorntjesbrood is eveneens zo goed om de vingers daarbij af te likken. Soufflé met grand cru chocolade sluit de royale maaltijd vorstelijk af.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Vrijdag 12:00-13:00 — 19:00-20:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:00
Zondag 12:00-13:00 — 19:00-20:00

Team

Jessica Klook Sommelier
Lore Leys Eigenaar, Gastvrouw
Thijs Vervloet Chef, Eigenaar
Tom Ieven Maître, Head Sommelier

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2019

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Pastorie

1620

Innesto

16,520

Ogst

1620