Héliport Brasserie
1420

Het restaurant van Frédéric is een trekpleister in de buurt van Luik. De finesse van de Frans geïnspireerde keuken is de omweg meer dan waard. Hoogwaardige producten, zoals de coquilles, zwezerik, kreeft of kaviaar staan samen op de kaart met mergpijp geserveerd met een goed gekruide tartaar of pulpo uit Galicië met kokkels en een cassoulet van Montega del ganxet chorizo. Allemaal gerechten die de vakkunst van de chef tonen. Neem daarbij nog het elegante en bekoorlijke kader. Een reden te meer om dit restaurant te bezoeken.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2005

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Sauvage

1420

Au Moriane

1420

Un Max de Goût

14,520