Hert
1520

Op de 18de verdieping van de Turnovatoren signeert Alex Verhoeven een pure keuken met respect voor het product vaak opgefrist en versterkt door invloeden uit diverse windstreken. Zijn degustatiemenu is opgebouwd rond zeer kwalitatieve ingrediënten die de chef met slechts enkele toetsen weet te verfijnen. Zoals bij carabinero als carpaccio én tartaar met een vinaigrette van tomatenwater, dille-olie en oscietra kaviaar. Tarbot wordt kort opgelegd in kombu voor een zilte toets. Witte asperge, gepocheerde Zeeuwse oester en jus getrokken van kombu en bonito zorgen daarbij voor extra diepgang. Hij combineert rode mul als een van zijn favoriete vissen met grijze noordzeegarnalen, structuren van tomaat en emulsie van zwarte look. Het geheel werkt hij extra smaakvol af met jus van garnalenkoppen opgepept met amontillado sherry voor licht nootachtige toets. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

De Watermolen

1520

De Cuylhoeve

1520

Haute Cookure

1520