Hostellerie Le Fox
16,520

Het brede repertoire van chef Stéphane Buyens hoeft geen betoog meer die in 2024 precies 40 jaar aan het fornuis staat van Le Fox. Vele van zijn gerechten zijn evergreens en tegelijkertijd hommages aan zijn leermeesters met als smakelijk voorbeeld zijn garnaalkroketten met garnalenbisque. Andere gerechten zijn composities waarin hij zijn voorliefde voor lokale producten verfijnd vormgeeft en zelf een inspiratiebron is voor een jonge generatie chefs. Origineel, fris en smaakrijk is een salade van witte asperges en snijbonen én velouté van asperges bij super verse langoustine. Een signatuurproduct dat Buyens steeds weer op onderscheidende manier sublimeert. Zacht gestoomde jonge kabeljauw brengt hij in een lichtvoetige compositie met smaaktoetsen van basilicum, tomaat en rabarber. Meer robuust, rijk en extra hartig blijft de combinatie van puree à la Robuchon met morieljes bij zacht gegaarde filet van kalf. Lovenswaardig is de manier waarop deze gedreven chef met zijn verfijnde keuken én innemende restaurantambiance zijn gasten al vier decennia steeds weer een comfortbal en geborgen gevoel geeft.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — Gesloten
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Team

Stéphane Buyens Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Markt XI

1620

Schatteman

1620

Bruut

1620