La Bonne Chère
14,520

Alexandru is een instinctieve chef die zijn gasten meeneemt op een ontdekkingsreis van smaken van diverse origine. Van bij het begin van de maaltijd worden onze smaakpapillen geprikkeld met een ravioli van bloemkool, waarbij de chef de gefermenteerde groente combineert met twee bereidingen van mole, een klassieke versie met pure chocolade, en een verrassende versie met witte chocolade. De kalfszwezerik blijft zijn signatuurgerecht, geserveerd met wortelen in verschillende texturen en een smaakvolle bisque van gamba’s en grijze garnalen. Met de perfecte garing van de zwezerik toont de chef zijn technische expertise. En die bevestigt hij met de gelakte duif met rozemarijn en een garnituur van schorseneren. Gezien het gastronomische karakter van de desserts is het einde van de maaltijd altijd een moment waar reikhalzend naar wordt uitgekeken.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Alexandru Sapco Chef

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2023
  • Ontdekking van het Jaar 2021

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Les Brigittines

1420

L'Ecailler du Palais Royal

1420

Entropy

1420