L'Amandier
1620

Sinds Martin Volkaerts en zijn vrouw hun intrek hebben genomen in dit majestueuze landhuis op de heuvels van Genval, is dit talent, dat in 2022 al werd uitgeroepen tot Jonge Waalse Chef van het Jaar, volledig open gebloeid. Het is alsof de comfortabele salons, het prachtige terras, de gezellige gastenkamers en de nieuwe keuken hem vleugels hebben gegeven. Zodra je de menu's bekijkt, Pollen of Nectar, weet je dat je een heel bijzondere ervaring te wachten staat. Een paar subtiele voorgerechten, spelend met texturen en smaken, bereiden onze smaakpapillen voor op deze culinaire reis die in het teken zal staan van verfijning. Venkel en gerookte paling, tuinbonen met aardbeien en bonenkruid, tongetjes met cantharellen en Thorembais saffraan, en gebarbecued gerijpt  Holstein rundvlees met aubergines in drie bereidingen, allemaal gerechten die ons zeer konden bekoren. Maar het is de kreeft in drie bereidingen die de meeste indruk heeft gemaakt. Het smeuïge van de kroket gemaakt met de scharen en de intense smaak van de quenelle van ijs van de bisque. Het serveren van de kaas is een hele beleving. Last but not least is er de baba au rhum met kers, vlierbes en basilicum. Een aanrader! Tot snel bij Manoir Volkaerts!

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Dinsdag 12:00-13:30 — Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:30-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:30-21:00
Zondag Gesloten

Team

Martin Volkaerts Chef, Eigenaar
Stéphanie Volkaerts Gastvrouw, Eigenaar

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2022
  • Gastvrouw van het Jaar 2011

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Maison Alain Bianchin

16,520

Menssa

16,520

Kamo

1620