Deze luxueuze chalet aan de rand van het bos straalt pure klasse uit. Alles is tot in de kleinste details geregeld. Pascal Devalkeneer beschrijft zijn keuken als “eenvoud in dienst van de goede smaak”. Elk gerecht is tot in de kleinste details overdacht en uitgewerkt. Alle producten worden zorgvuldig uitgezocht. De elegantie en finesse waarmee de borden gedresseerd worden, is bewonderenswaardig. Dat maakt meteen ook duidelijk waarom deze “grande table” internationale erkenning geniet. Het kader is magisch, maar het is de professionele bediening die elke ervaring onvergetelijk maakt. De amuses maken onze smaakpapillen meteen wakker met intense smaken en een precieze uitvoering. De echte magie ontstaat wanneer het volgende gerecht op tafel komt: de tartaar van oesters met kaviaar op een puree ter ere van de grootmeester Joël Robuchon. De zonnevis wordt geserveerd met heel licht gebakken calamares op een brunoise van groenten, een verrukkelijke combinatie met venkel en een bouillabaissesaus. De ree wordt op twee manieren bereid, gebraden met kool en in een parmentier waarin de gekonfijte schouder gebruikt wordt. We eindigen in schoonheid met een moderne versie van de poire Belle-Hélène. Het voorgestelde wijnarrangement is bijzonder verleidelijk, maar aarzel niet om eens te snuisteren in de kaart, om weg te dromen of het plezier om deze beleving helemaal uitzonderlijk te maken.