Table d'Amis
1520

Met een bijna wiskundige precisie kookt chef Matthieu Beudaert met pure producten afkomstig van lokale telers uit de regio. Zijn gerechten kenmerken zich door eenvoud, maar triomferen op een magistrale wijze. Verzorgde amuses waaronder een gelakte aubergine met crème van pistache en jus van gerookte pecorino prikkelen onze smaakpapillen. Perfect gegaarde kabeljauw combineert hij met vers gepelde garnalen en spitskool. Vervolgens genieten we van huisgemaakte cappellacci gevuld met soubise, lichtjes dobberend in saus op basis van condrieu. Sorbet van verveine bedolven onder een geurige schuimwolk in het gezelschap van witte chocolade sluit een heerlijke maaltijd af.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-21:30
Woensdag Gesloten — 19:00-21:30
Donderdag Gesloten — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2013
  • Ontdekking van het Jaar 2011

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Dirkjan Decock

1520

La Durée

15,520

Goffin

1520